Snijeg u Austriji i Italiji

  • 26.09.2020. 08:48

U Austriji i Italiji danas je pao snijeg, javljaju mediji.

Na društvenim mrežama su objavljene fotografije i videoprilozi sa autoputeva u ovim zemljama na kojima se vidi da pada snijeg.

U Republici Srpskoj i FBiH biće oblačno s kišom, a na planinskim vrhovima može padati i snijeg.

Promjena vremena u Hrvatskoj je već počela i obilna kiša pada u Dalmaciji i Istri, dok je u Zagorju padao grad. Za vikend će na kopnu biti promjenljivo, uz povremenu mjestimičnu kišu, a uslijediće i osjetan pad temperature.

Najviša poslijepodnevna temperatura vazduha do srijede će biti uglavnom između 14 i 19 stepeni, a najniža jutarnja od sedam do 12, u planinskim predjelima samo oko četiri stepena.

U Crnoj Gori umjereno do potpuno oblačno, mjestimično se očekuje kiša ili pljusak i grmljavina, češće u južnim i centralnim predjelima.

I u Sloveniji se očekuje da će snijeg padati na nadmorskoj visini iznad 1.500 metara. Najniža jutarnja temperatura biće oko dva stepena na sjeverozapadu, do 13 na moru.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.