Ubrzo nakon rođenja

Šminkerka optužena da je ubila dvije svoje bebe

  • 15.12.2018. 08:21

Mejk-ap umjetnica iz Južne Karolina se suočava sa mogućom doživotnom robijom, nakon što je optužena da je ubila dvije svoje bebe ubrzo nakon rođenja.

Alisa En Dejvo (30) optužena je po dvije tačke za ubistva, zlostavljanja djece i uništenje njihovih ostataka. Ti zločini su se desili ranije ovog mjeseca i u novembru prošle godine.

Policija iz Mirtl Biča je navela da je Dejvo, šminkerka koja ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, primljena u bolnicu petog decembra zbog krvarenja iz vagine. Ona nije isprva nikome otkrila da je bila u drugom stanju.

U bolnici su iz nje izvučeni placenta i ostaci pupčane vrpce, ali bebe nije bilo.

Zbog toga je pozvana policija i ona je ispitana. Dejvo je na saslušanju priznala da je rodila bebu u svom domu. Ona je tvrdila da je beba rođena živa, ali da se mučila da diše.

– Optužena je izjavila da nije obezbijedila liječenje i da se nije lično pobrinula da sačuva život novorođenčeta. Ona se zatim otarasila tijela djeteta, bacivši ga u smeće, ne potraživši pritom pomoć, niti obavjestivši vlasti – navedeno je u policijskom saopštenju.

U međuvremenu je otkriveno da je i u novembru 2017. godine takođe rodila dijete, ali i da je ono umrlo i da je takođe i njegovo tijelo bacila u smeće.

Za vrijeme istrage, policija je došla u posjed medicinskih zapisa koji su pokazali da je optužena 4. novembra 2017. godine bila u trećem tromjesečju trudnoće i da je njen fetus imao normalan srčani ritam.

Dejvo, inače majka dvije kćerke, trenutno je u pritvoru, bez mogućnosti puštanja uz kauciju.

Тагови: