Zaražen i brat guvernera Njujorka

Službenik Stejt departmenta preminuo od virusa korona

  • 31.03.2020. 21:32

Američki državni sekretar Majkl Pompeo danas je potvrdio da je jedan od službenika Stejt departmenta preminuo od virusa korona.

Pompeo nije objavio identitet preminulog zvaničnika.

Voditelj američke televizijske mreže Si-En-En Kris Kuomo, čiji je brat Endrju guverner države NJujork, rekao je danas da je zaražen virusom korona i da će nastaviti sa radom iz samoizolacije iz kuće.

"Upravo sam otkrio da sam pozitivan na virus korona. Proteklih nekoliko dana bio sam izložen među ljudima koji su kasnije bili pozitivni na virus. Imam temperaturu, hvata me jeza i kratak mi je dah", istakao je Kuomo.

Kuomo vodi sopstveni program "Kuomo prajm tajm" na Si-En-Enu i najavio je da će nastaviti da radi iz podruma gdje je u karantinu odvojen od porodice.

Američki Centar za kontrolu i prevenciju oboljenja /CDC/ nešto ranije je prijavio da je virusom zaraženo 163.539 ljudi što je povećanje za 22.653 te da je broj preminulih u SAD porastao za 455 na 2.860.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб