SAD

Skandalozne fotografije iz škole: Učenici plesali u krilu direktoru, istraga u toku

  • Извор: Телеграф
  • 28.10.2021. 16:12

Srednja škola u Kentakiju pod istragom je nakon što su u javnost procurile šokantne fotografije sa školske predstave, na kojima se vidi kako učenici nastavnicima i direktoru škole plešu u krilu.

Fotografije su postale viralne na Tviteru i Fejsbuku, ali su ubrzo uklonjene. Naime, sve je počelo nakon što je fotografije jedan korisnik Tvitera podijelio sa Facebook stranice srednje škole Hazard, nakon čega je škola sve fotografije izbrisala s društvenih mreža.

Fotografije su šokirale javnost jer su na njima prikazane učenice odjevene u uniforme "Hooters" konobarica, kako nose nešto što liči na alkoholno piće. Na drugim fotografijama se vidi učenik u mrežastim čarapama i suknjici kako jednom nastavniku i direktoru škole plešu u krilu.

Navodno je bilo i šljepkanja po zadnjici.

Nadležni navode da je čitav slučaj pod istragom, a mediji pišu da je direktor navodno dvaput bio pod istragom zbog incidenata s alkoholom u kojima su učestvovali studenti.

Aster Sajzmor, član nezavisnog školskog odbora, rekao je da je bio u školi u utorak, ali ne u trenutku kada su nastale sporne fotografije. Sajzmor je rekao da je veoma iznenađen, jer je direktor škole veoma strog.

- On je taj koji dijete koje u školu dođu u prekratkoj suknji vrati kući da se presvuče - tvrdi Sajzmor.

Тагови: