Ruke i lice joj trajno unakažene

Silovao ženu i pokušao je zapaliti, ona ga povukla u vatru i ubila

  • 07.03.2019. 13:57

Žena u Indiji koju je muškarac silovao i potom pokušao ubiti tako što ju je zapalio usmrtila je svog silovatelja tako da ga je povukla u vatru, prenosi indijska policija.

Žena (35), udovica i majka triju kćerki, sama je preživjela ovaj brutalni pokušaj ubistva, ali lice i ruke su joj trajno unakažene opeklinama.

Napadač (42) ju je i silovao u ponedjeljak u njenom domu u Kolkati, dok su njene kćerke bile vani, izjavio je policijski portparol Sajal Kanti Bisvas i dodao da je tada "zalio njeno tijelo benzinom i zapalio je". 

Komšije su požurile u njenu kuću kad su primijetile dim koji iz nje dopire, a tamo su našle njih oboje kako gore i teglu benzina u sobi. Oboje su odvedeni u bolnicu, gdje je muškarac podlegao povredama, a žena se još liječi.  

Ovaj tragični događaj dolazi usred alarmantnog porasta seksualnog nasilja u Indiji, s više od 100 prijavljenih silovanja svakog dana. Niz brutalnih slučajeva grupnog silovanja i ubistva šokirao je ovu zemlju, ali i svijet. A mnoge silovane žene nikad ne prijave svoje silovatelje jer im prijete smrću ako odu na policiju. I sama policija često iznevjeri žrtve, upozoravaju stručnjaci.

Stoga mnogi Indijci na društvenim mrežama oduševljeno reagiraju na slučajeve "instantne pravde" poput ovog, kada žrtve uzmu pravdu u svoje ruke. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.