Užasavajuće

Silovana osam sati: Popularnoj voditeljki dečko unakazio lice kiselinom

21:26, 20.10.2020.
Britanska voditeljka i influenserka Kejti Pajper preživjela je pravi dramu prije 12 godina kada joj je muškarac, kojeg je unajmio njen bivši dečko, bacio sumpornu kiselinu u lice, zbog čega je ona navodno imala 400 operacija kako bi sanirala povrede koje je zadobila pri brutalnom napadu na nju.

- Njeno oko se dobro oporavlja, ona je raspoložena i ne može dovoljno da zahvali nevjerovatnom ljekarskom timu. Operacija je ovaj put urađena na očnom kapku - izjavio je menadžer voditeljke za britanske medije.

Kejti se trenutno nalazi na bolničkom liječenju, kako bi se spriječila bilo kakva infekcija nakon njene posljednje operacije, piše "Miror".

Influenserka je zbog napada potpuno izgubila vid na lijevom oku, a zbog komplikacija morala je da operiše i desno, zdravo oko.

U trenutku napada na nju, Kejti Pajper je bila na početku svoje voditeljske karijere, međutim, uživala je ogromnu popularnost. Prije samog čina napada sumpornom kiselinom, bivši momak voditeljke počinio je još jedan zločin - osam sati je zlostavljao i silovao Kejti.

Na kraju je uhapšen, te osuđen na doživotnu robiju, a minimalna robija koju mora da odleži, čak iako dobije pomilovanje, je 16 godina.