Ljubomora 

Putnica u avionu laptopom izudarala momka jer je gledao drugu djevojku

  • 26.07.2019. 11:23

Bijesna putnica šokirala je sve putnike aviona razbivši laptop o glavu svog momka nakon što ga je optužila da je gledao u drugu ženu.

Video tog bizarnog događaja snimila je jedna od putnica i postavila na društvene mreže pa je brzo postao viralan. Pokazuje pravu kanonadu uvreda gnjevne putnice na račun njenog momka, kog je kasnije i fizički napala.

Svađa je kulminirala kad je ljutita putnica počela da se obračunava sa svojm momkom kroz prolaz između sjedišta na pripremi za let "Amerikan Erlajnza" iz Majamija u Los Anđeles, razbivši mu potom laptop o glavu.

S obzirom na to da je i nakon toga postajala sve agresivnija, posada je pokušala da interveniše kako bi smirila situaciju i zaštitila muškarca ističući da je u blizini žene bilo malo dijete.

No, dok je putnica i dalje furiozno prijetila dječku, stjuardesa ju je zamolila da ponese svoj prtljag u prednji dio aviona prema izlazu, što je ona i učinila, a nakon što je obaviještena da će biti udaljena s leta stigao je i pilot koji ju je obavjestio kako će biti optužena i za napad.

Žena i muškarac su po izlasku iz aviona uhapšeni, a iz kompanije "Amerikan Erlajnz" dali su kratku izjavu za britanske medije.

"Prije polijetanja našeg aviona sa međunarodnog aerodroma u nedelju iz Majamija za Los Anđeles dvoje putnika je učestvovalo u svađi i tuči. Zatražili smo intervenciju policije, pa su oba putnika udaljena s leta. Zahvaljujemo posadi jer je brzo dejstvovala kako bi se rešila situacija," rečeno je za "San". 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић