Testiraju ga onoliko često koliko je potrebno

Putin testiran na korona virus

  • 07.04.2020. 14:33

Predsjednik Rusije Vladimir Putin testira se na korona virus onoliko često koliko je potrebno, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov danas novinarima.

- Testira se onoliko često koliko njegov ljekar smatra prikladnim - rekao je portparol Kremlja odgovarajući na pitanje novinara.

Peskov je primijetio da nije upoznat sa procedurom Putinovog testiranja.

- Ne bavim se pitanjima ljekarske njege predsjednika - dodao je on.

Portparol Kremlja je napomenuo da Putinova odluka da održi sastanak sa predsjedničkim izaslanikom za krajnjeistočni federalni okrug Jurijem Trutnevom i ministrom za razvoj dalekog istoka i Arktika Aleksandrom Kozlovom u Kremlju ne predstavlja kršenje režima samoizolacije.

- Da, on (Putin) je juče došao u Kremlj - rekao je Peskov primijetivši da predsjednik "ne posjećuje javna mjesta i ne sreće veliki broj ljudi".

Peskov je rekao da se preduzimaju sve mjere predostrožnosti i dodao da se u slučaju da se predsjednik sastaje sa ljudima licem u lice, svaki učesnik sastanka prethodno testira na COVID-19.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

    Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада.