Skandal u kraljevstvu

Princ Endru uhvaćen na djelu u vili milijardera pedofila

  • 18.08.2019. 14:19

Već nekoliko nedjelja ne prestaju da se nižu novi detalji vezani za skandal oko milijardera Džefrija Epsajna. On se nedavno objesio u zatvoru dok je čekao optužnicu zbog seksualne trgovine maloljetnicama.

U ovu aferu su prema pisanju svjetskih medija umiješana i brojna zvučna imena, ali i jedan član britanske kraljevske porodice, princ Endru, sin kraljice Elizabete II.

Jedna od žrtava, Virdžinija Roberts, u javnost je iznijela informacije da je imala seks sa princom i to u vrijeme kada je bila maloljetna. Čak je isplivala i njihova zajednička fotografija iz tog vremena.

Od Epstajnovog samoubistva prošle nedjelje, Bakingemska palata je ponovo negirala da je princ umiješan u skandal na bilo koji način.

"Svaka sugestija o neprimjerenosti sa maloljetnicama je kategorički neistinita. Izričito se negira da je vojvoda od Jorka imao bilo kakav seksualni kontakt ili vezu sa Virdžinijom Roberts. Svaka tvrdnja o suprutnom je lažna i bez osnova", poručuju iz palate.

Dejli Mejl je sada objavi ekskluzivan snimak i fotografije koje još više kompromituju britanskog princa.

Naime, on je snimljen kako proviruje kroz drvena vrata jedne vile na Menhetnu dok se pozdravlja sa mladom brinetom koja je napuštala kuću od 69 miliona evra.

Na snimku se vidi i kako nakon pozdrava provjerava da li je neko možda bio svjedok ovog susreta. Prema pisanju Dejli Mejl, ovaj snimak dokazuje da je vojvoda od Jorka posjećivao kuću osuđenog pedofila Džefrija Epstajna.

Snimci vojvode od Jorka, tadašnjeg specijalnog predstavnika Velike Britanije za međunarodnu trgovinu, snimljeni su manje od sat vremena nakon što je Epstajn iz iste vile izašao u društvu mlade plavuše.

Video je snimljen 6. decembra 2010. godine, kada je princ bio u posjeti Epstajnovoj vili, koju su mnoge žrtve nazvale "kućom užasa".

Epstajn koji se prošlog vikenda ubio u zatvoru, bio je 2008. godine osuđen za seks sa djetetom i nalazi se u registru seksualnih prestupnika.

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.