Uslovi za Valentinovo

Prijetila mu raskidom ukoliko za Valentinovo ne kupi skup poklon: On potrošio 5.000 KM

  • 14.02.2020. 20:51

Valentinovo je za mnoge dan kada voljenoj osobi kupe neku sitnicu, ali za 22-godišnju Kantal Bleki iz Velike Britanije Dan zaljubljenih označava dan skupih poklona. Kantal je zaprijetila svom zaručniku Džoju Kalesu da će ga ostaviti ako na nju ne potroši više od 5.000 KM.

Ona je listu želja za Valentinovo počela raditi 11 mjeseci unaprijed te je naglasila da od partnera na taj dan očekuje samo najbolje, prenosi indexhr.

Na listi se našlo “bombardiranje buketima”, što označava veliki broj različitih cvjetnih buketa koji bi joj pretrpali stol. Opisala je i točno kako želi da joj Valentinovo izgleda. Napisala je da početak dana treba započeti s doručkom u krevetu i da joj soba mora biti posuta laticama ruža.

Dečku je dala do znanja da u čestitki ne smije napisati samo “S ljubavlju, Džoi”, jer će ga u tom slučaju natjerati da ponovno piše. Takođe je naglasila da kroz cijeli dan mora nalaziti malene poklone iznenađenja i da joj Joe mora napraviti ručak u tri slijeda, a zatim je izvesti na romantičnu večeru.

“Valentinovo sam od malih nogu smatrala magičnim danom. Oduvijek sam sanjala da ću pronaći svog princa, baš kao i princeze u Dizni crtićima. S 13 godina proslavila sam svoje prvo Valentinovo, a tadašnji dečko mi je kupio buket jeftinih umjetnih ruža. Bila sam očajna”, rekla je Kantal.

(Izvor: Tnt portal)

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм