Podnio ostavku

Policajac u SAD-u tukao 11-godišnju učenicu, uzela je previše mlijeka

  • 24.10.2019. 09:34

Policajac iz Novog Meksika dao je ostavku nakon što je snimljen kako se koristi pretjeranom silom pri savladavanju 11-godišnje djevojčice koja je navodno iz školske kantine uzela previše mlijeka.

Iz policijske stanice Farmington saopštili su u nedjelju da je policajac Zachary Christensen odstupio s dužnosti nakon što je pokrenuta interna istraga o pretjeranoj upotrebi sile tokom incidenta koji se dogodio 27. kolovoza u školi Mesa View.

Baca je na pod kako bi joj stavio lisice

Na snimci s kamere, koja je dio standardne opreme policijskih službenika, vidi se kako policajac nakon verbalnog sukoba između djevojčice i direktora na silu uzima njen ruksak i uskoro je baca na pod kako bi joj stavio lisice, piše Daily Mail.

Steven Hebbe, šef policijske stanice Farmington, kazao je da ponašanje službenika nije u skladu sa standardima odjeljenja i naglasio kako "nema izgovora za ovakav način ponašanja".

Christensen je navodno rekao da je pokušao uhapsiti djevojku jer je otišla ravno u kantinu, uzela više mlijeka nego što je trebalo i bacila mlijeko na pod.

Potres mozga i povreda ruku i ramena

Neidentifikovana učenica pretrpjela je potres mozga i povrede na rukama i ramenima.

“Ne možeš vrijeđati direktora. Dosta mi je toga. Gotova si“, čuje se na video snimci kako govori Christensen. Nakon toga baca 11-godišnjakinju na pod, a ona plače i govori kako je boli.

Advokat porodice djevojčice rekao je KRQE News 13 da namjera poduzeti pravne mjere zbog incidenta.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.