Engleska

Policajac silovao curicu, sve je snimao mobitelom

  • 13.12.2018. 16:50

Ian Naude osuđen je na 25 godina zatvora zbog niza seksualnih prijestupa, među kojima je i silovanje 13-godišnje djevojčice.

Djevojčicu je silovao tri dana nakon što je po službenoj dužnosti bio u njenoj kući kako bi istražio prijavu obiteljskog nasilja.

Par dana nakon prijave, došao je u kuću djevojčice kada njene majke nije bilo kući, pozvao je u auto i silovao na zadnjem sjedištu svog automobila.

Činilo mu se da žrtva “u tome uživa“

Ian Naude, otac jednogodišnjeg djeteta, snimio je svoj zločin na mobitelu. Na sudu je poricao da se radilo o silovanju te rekao kako se njemu činilo da žrtva “u tome uživa“.

Nakon što je bio optužen za zlostavljanje 13-godišnjakinje, saznalo se da je pod istragom policijskih odjela Stafordšajera i Vest Mersija zbog druga dva slučaja seksualnog zlostavljanja maloljetnica.

Također se otkrilo kako se na internetu predstavljao kao 15-godišnjak, zavodio maloljetne djevojke i tražio od njih da mu pošalju svoje razgolićene fotografije.

“Pridružili ste se policiji ne da pomognete zajednici, već da se domognete pristupa mladim i ranjivim djevojkama. Radi se o djevojkama kojima je trebala tvoja pomoć i zaštita“, rekao je sudac Klement Goldstoun.

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина