"Nije imao psihičkih problema"

Policajac pregazio djevojčicu, pa je izbo nožem da prikrije nesreću

  • Извор: Телеграф
  • 04.08.2021. 22:21

Policajcu iz Rusije, koji je uhapšen zbog sumnje da je krajem jula brutalno ubio djevojčicu (15), nisu prilikom redovnih ljekarskih pregleda ustanovljeni psihički problemi, saopštili su nadležni.

Anton Bezčetverev uhapšen je 30. jula zbog sumnje da je u Samari nožem na smrt izbo djevojčicu koju je prethodno pregazio automobilom. On je, kako se vjeruje, djevojčicu ubio da bi prikrio saobraćajnu nesreću.

Bezčetverev, koji je radio u Upravi kriminalističke policije je suspendovan, a privedeni policajac nijednog trenutka nije negirao zločin koji mu se stavlja na teret.

Tijelo djevojčice pronađeno je na lokalnom putu sa više ubodnih rana u predjelu grudnog koša. Policija je sutradan privela kolegu zbog sumnje da je počinio ovaj zločin. Izvori iz policije tvrde da je Anton slučajno pregazio djevojčicu, te da joj je potom naneo smrtonosne rane nožem kako bi prikrio nesreću. Mještani su ga vidjeli kada je bježao sa mjesta zločina, prenose ruski mediji.

Na saslušanju je navodno priznao da je djevojčicu udario vozilom, te da je ona krenula da ga udara pesnicama, nakon čega ju je on u afektu izbo. Djevojčica je ubrzo preminula od zadobijenih povreda.

Antonu je određen pritvor do 60 dana, a provjerava se da li je žrtvu poznavao od ranije, pošto su počele da kruže priče da je sa tinejdžerkom bio u ljubavnoj vezi, što njegove kolege demantuju.

Djevojčica je juče sahranjena na groblju u selu Petra Dubrava.

Тагови: