Poginuo vozeći električni trotinet autoputem

  • 10.08.2019. 18:34

Vozač električnog trotineta poginuo je rano u subotu na autoputu u Parizu, jednom od najprometnijih u Francuskoj, nakon sudara s motociklom, saopštile su spasilačke službe.

Nesreća se dogodila nešto iza ponoći na spoljnoj obilaznici puta A86 u blizini Versaja, dok muškarac star oko 30 godina nije nosio kacigu, prenosi "Dejli mejl".

Nije poznato zbog čega je nastradali vozio po autoputu gdje su električni trotineti zabranjeni.

Vjeruje se da se kretao lijevom trakom i da ga je motocikl udario otpozadi. Vozač motocikla zadobio je višestruke povrede i hospitalizovan je.

Električni trotineti sve su popularniji u posljednje vreme u svim većim gradovima, a posebno u Parizu, ali od njihovog uvođenja dogodilo se nekoliko nesreća, od kojih nekoliko sa smrtnim ishodom.

Naime, prošlog mjeseca Youtube zvezda Emili Hartridž poginula je u sudaru električnog trotineta i kamiona, dok je prije sedam dana 41-godišnji muškarac teško povrijeđen u u blizini Lila.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм