Posljedice požara u Grčkoj

Poginulo najmanje 80 ljudi, potpuno uništeno na stotine kuća

  • 25.07.2018. 18:42

Više od 200 kuća potpuno je uništeno u požarima koji su pogodili područje Atike u Grčkoj u kojima je poginulo najmanje 80 ljudi, saopštilo je Ministarstvo za infrastrukturu i saobraćaj.

Radnici ovog Ministarstva počeli da su popisuju štetu nanesenu objektima, piše list "Katimerini". 

Timovi koji su poslati u mjesta Rafina, Mati i Neoc Vucas provjerili su 720 kuća i utvrdili da je 211 objekata potpuno uništeno, uključujući skladišta. Još 234 kuće su teško oštećene i neophodne su popravke. 

Ekipe su uklonile 125 izgorjelih automobila u mjestu Mati. 

Gradonačelnik gradova Rafina i Pikermi Vangelis Burnos rekao je da je 50 odsto gradića Koliko Limanaki izgorjelo, kao i 98 odsto Matija. 

U požaru koji je još bukti u Kineti, gradu na plaži zapadno od Atine, uništeno je oko 200 kuća, rekao je gradonačelnik Megare Jorgos Stamulis.

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)