Rusija

Pijan i drogiran odsjekao glavu dječaku (6) nožem, dok mu se majka porađala po 6. put

  • 25.11.2020. 08:08

Jedan muškarac u Rusiji uhapšen zbog sumnje da je ubio i odsjekao glavu šestogodišnjem dječaku sa kuhinjskim nožem, dok se majka mališana porađala po šesti put u bolnici.

Kako navode mediji, 36-godišnja se porađala, a na njenog sina pazio je 47-godišnji Sergej Podgornov u porodičnoj kući u gradu Engeljs. Dječakov očuh Mihail Grušin (33) pronašao je tijelo djeteta bez glave u kuhinji pošto se vratio kući.

Kada su policija privela Podgornova, on je inicijalno govorio da se ne sjeća da je djetetu odsjekao glavu. Međutim, poslije je policiji ispričao šta se desilo.

- Izašao sam na trem ispred kuće i zapalio cigaretu. Kada sam se vratio nazad, popio sam još jednu čašu pića i onda sam shvatio šta sam uradio. Izašao sam napolje da sačekam policiju - ispričao je Podgornov koji je po svemu sudeći bio pod uticajem droge i alkohola.

Starija sestra ubijenog dječaka, Arina Kuznjecova (15), kazala je da je bio peto dijete u porodici. Ova maloljetnica ispričala je da joj se majka porađala u trenucima kada se desio ovaj užasni zločin, prenosi “The Sun”.

Lokalne vlasti saopštile su da je Elena u porodilištu. Takođe, predstavnici vlasti pokušali su da govore sa porodiljom u vezi sa sahranom njenog sina, ali im nije bilo dozvoljeno da uđu u ustanovu zbog mjera protiv korona virusa.

Prema ruskom zakonu, osumnjičenom prijeti 15 godina robije.