Novi detalji zločina

Otkriveno kako je pronašao snimak na kom mu prijatelj siluje kćerku

  • Izvor: Kurir
  • 24.09.2021.08:09

Ubistvo Olega Svidirova iz Rusije koga je života lišio Vjačeslav, njegov najbolji prijatelj, zbog toga što je silovao njegovu kćerku, dobilo je novu dimenziju nakon što je policija otkrila detalje surove osvete.

Jačeslav je ubio Olega pošto je u njegovom telefonu otkrio video materijal na kome se vidi kako Oleg siluje njegovu kćerku (8).

Vjačeslav i Oleg su sjedili za stolom i pili kad je otac vidio snimak na kojem Oleg zlostavlja njegovu kćerku. Pošto su bili prijatelji dugi niz godina, Oleg je više puta čuvao dijete, a po svoj prilici je kćerka svaki put bila zlostavljana, prenosi "The Sun". Međutim, ova priča dobila je i svoj nastavak, prenosi "Kurir".

Sada se oglasila bivša nevjenčana supreuga silovatelja, koja je ispričala, da ju je jedan od muškaraca čija je kćerka isto bila silovana spriječio da ubije ovog kako kaže "seksualnog đavola".

"The Sun" navodi da ta Ruskinja pod imenom Olga, koje inače nije njeno pravo ime priznala je da je kad je za to saznala skočila na svog kako je rekla "izopačenog bivšeg dečka" i počela je da ga davi. Kako je rekla željela je da umre.

Ona je dodala da je otišla do njegove kuće jer je željela da se suoči sa njim i da je pogleda u oči i prizna kako je njenu kćerku zlostavljao od njene osme godine.

Suočila se sa Sviridovom (32), zajedno sa još jednim parom koji je upravo pronašao mučan video kako zlostavlja njihovu mladu kćerku.

"Ja sam samohrana majka i on je zlostavljao moju kćerku. Bilo je to kao da mi veo pada preko očiju. Ja sam samohrana majka i on je zlostavljao moju ćerku. Ali otac druge djevojke me je zaustavio i rekao mi: 'Olga, ubićeš ga. Kako će vaša kćerka živjeti sama?' i odvukao me je", ona je u nastavku ispovijesti rekla.

"Htjela sam da čujem kajanje od Olega, ali on je rekao samo: 'Ne znam kako sam to uradio', dodala je ona.

Olga je rekla da je tata druge žrtve tada počeo da udara i vrišti na Sviridova, svog najboljeg druga od povjerenja koji je zlostavljao njegovo šestogodišnje dijete dok je čuvao djecu.

"Povikao je Olegu: 'Pogledaj Olgu u oči'. Oleg me je pogledao i oči su mu bile oborene. Lice mu je bilo natečeno. Mora da je shvatio šta je učinio, ali bilo je prekasno. Ona je dodala da je Oleg molio da ga ne šalju u zatvor jer se bojao da će ga zatvorenici seksualno zlostavljati. Ali pozvala je ostale da ga predaju policiji, rekavši: 'Neka i on oseti to nakon onoga što je učinio našoj djeci'", dodala je ona.

Sviridovova tetka Nadežda Sviridova srela ga je nakon premlaćivanja, rekavši:

"Lice mu je bilo kao naduvana lopta".

Rekao joj je: "Danas bi trebalo da umrem".

Nekoliko sati kasnije ležao je mrtav u plitkom grobu u obližnjoj šumi.

Navodno je otac druge djevojčice (34) izveo Sviridova iz sela i natjerao ga da sam iskopa jamu prije nego što ga je nožem ubo u srce. On Tvrdi da je grob iskopan samo da bi ga uplašio, a Svirodov je zatim slučajno pao na nož tokom borbe.

Tagovi: