Snimak para srce

Otac je s ćerkom u naručju skočio pod voz, samo pukom srećom devojčica je preživela

  • 24.09.2019. 21:35

Jedan četrdesetpedogodišnjak u ponedjeljak ujutru skočio je sa platforme željezničke stanice tik ispred voza u Bronksu, dok je držao svoju petogodišnju kćerku u naručju.

Pukom srećom djevojčica se našla u prostoru između voza i šina i preživjela, dok je otac na mjestu proglašen mrtvim.

Kamere telefona zabilježele su akciju spasavanja djevojčice nakon ovog incidenta koja je plakala i dozivala svog oca, a na video snimku užasa se jasno može vidjeti kako dva mlada momka puze po šinama kako bi izvukli djevojčicu.

Djevojčica je bezbjedno izvučena sa nekoliko posekotina na licu i vraćena na platformu željezničke stanice. Izgleda da je preživjela jer je ostala između prednjih točkova voza, rekao je jedan od svjedoka.

"Za Boga miloga, završila je ispod voza, ispod točkova! Ovako je uspjela da preživi", rekao je jedan svjedok za njujoršku ABC stanicu VABC.

Ostali svjedoci rekli su da je njen otac mirno razgovarao telefonom neposredno prije kobnog skoka.

"Čula sam ga kako govori ženi da pazi na ostalo dvoje djece, te da će on kćerku odvesti u školu. Razgovor je završio sa: "Volim te"", ispričala je Pamela Ivi, svedok nemilih scena, za VABC.

Dijete je prevezeno u obližnju bolnicu gdje su joj ustanovljene lakše povrede. Majka djevojčice Niurka Karabalo rekla je da će dijete uskoro biti pušteno kući.

"Molim vas, poštujte moju bol. Hvala vam što ste bili tamo. Hvala vam što ste mi čuvali leđa", rekla je Karabalo za VABC.

Ona je još dodala da je djevojčica u dobrom stanju uprkos drami koju je preživjela.
 

Тагови: