A onda se desilo čudo

Otac fotografisao sina (11) kojem nikom nije došao na rođendan i poručio: "To boli"

  • 09.11.2019. 13:09

"Moj sin Kejd prethodne večeri je organizvao proslavu 11. rođendana. Niko od pozvanih prijatelja nije došao. To boli", napisao je na Tviteru Džejson Foster, Kejdov otac, i objavio sliku sina koji je ipak s osmjehom na licu se fotografisao ispred torte.

Otac je pokušao da utješi Kejta, pa je svoje prijatelje na Tviteru zamolio da mu "pokažu malo ljubavi i napišu rođendansku čestitku".

Objava je postala popularna i Džejson se nije nadao da će njegovom sinu srećan rođendan poželjeti neke od najvećih zveijzda našeg doba.

Naime, Foster je tagovao hokejaški klub "Toronto Maple Leafs", kao i hokejaše koji su njegovom sinu uzori i čestitke su ubrzo počele da stižu i od filmskih zvezda.

Kejdu su 11. rođendan, između ostalih, čestitali glumac Ben Stiler, kanadski premijer Džastin Trudo, igrači njegovog omiljenog hokejaškog kluba i još mnogo ljudi.

"Ne možemo da shvatimo što se danas dogodilo. Kejd i ostatak porodice su zadivljeni. Svakome ko je poslao Kejdu poruku - hvala od srca. On je nevjerovatan sin i ovaj dan nikad neće zaboraviti", dodao je kasnije ponosni otac koji nije ni sanjao da će toliko ljudi čestitati rođendan sinu.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.