A onda se desilo čudo

Otac fotografisao sina (11) kojem nikom nije došao na rođendan i poručio: "To boli"

13:09, 09.11.2019.
Izvor: Kurir
"Moj sin Kejd prethodne večeri je organizvao proslavu 11. rođendana. Niko od pozvanih prijatelja nije došao. To boli", napisao je na Tviteru Džejson Foster, Kejdov otac, i objavio sliku sina koji je ipak s osmjehom na licu se fotografisao ispred torte.

Otac je pokušao da utješi Kejta, pa je svoje prijatelje na Tviteru zamolio da mu "pokažu malo ljubavi i napišu rođendansku čestitku".

Objava je postala popularna i Džejson se nije nadao da će njegovom sinu srećan rođendan poželjeti neke od najvećih zveijzda našeg doba.

Naime, Foster je tagovao hokejaški klub "Toronto Maple Leafs", kao i hokejaše koji su njegovom sinu uzori i čestitke su ubrzo počele da stižu i od filmskih zvezda.

Kejdu su 11. rođendan, između ostalih, čestitali glumac Ben Stiler, kanadski premijer Džastin Trudo, igrači njegovog omiljenog hokejaškog kluba i još mnogo ljudi.

"Ne možemo da shvatimo što se danas dogodilo. Kejd i ostatak porodice su zadivljeni. Svakome ko je poslao Kejdu poruku - hvala od srca. On je nevjerovatan sin i ovaj dan nikad neće zaboraviti", dodao je kasnije ponosni otac koji nije ni sanjao da će toliko ljudi čestitati rođendan sinu.