Ukrajina

Objavljene uznemirujuće fotografije ranjenog šefa kavačkog klana, supruga pucala na napadače

  • 29.05.2020. 16:58

Supruga šefa kavačkog klana, ranjenog u Kijevu, Tamara Zvicer, direktno je učestvovala u varenom obračunu koji se dogodio 26. maja kada su dvojica pucača presrela Radoja Zvicera dok je džogirao. Ukrajinski mediji objavili su fotografiju navodno Tamare Zvicer.

Tamara je, prema navodima portala "Detective info", zapucala iz pištolja u trenutku kada su pucači, navodno dvojica srpskih državljana, presreli šefa kavačkog klana u elitnom dijelu Kijeva. Pucala je na njih iz pištolja i zahvaljujući tome, Zvicer je izbjegao smrt.

Na fotografiji koju je objavio ovaj portal vidi se uznemirena žena sa pištoljem u rukama.

Takođe, navodi se da je zdravstveno stanje Radoja Zvicera, koji je primio čak pet od sedam ispaljenih hitaca i dalje neizvesno. Isti portal objavio je otografije iz bolnice na kojima se vide rane od hitaca po Zvicerovom trupu i rukama.

Zvicer

Podsjetimo, ukrajinska policija koja radi na rasvetljavanju pokušaja ubistva navodnog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera (37) pored dva Srbina i dva Crnogorca koji se dovode u vezu sa atentatom, uhapsili su i svog kolegu Rostislava Černobrivija, višeg narednika ukrajinske policije.

Službenik nacionalne policije, kako navode, uhapšen je tokom akcije specijalaca koji su posle pucnjave u Odesi lisice na ruke stavili srpskim državljanima Milanu Brankoviću (31) i Petru Jovanoviću (46), kao i Crnogorcima Emilu Tuzoviću (30) i Stefan Đukić (30).

Zvicer

Sumnja se da im je policajac davao logističku podršku i odavao informacije od kako su početkom maja ušli u Ukrajinu.

Zvicer

Dvojica osumnjičenih uspjela su da pobjegnu, a za dvojicom osumnjičenih, još uvijek se traga. Zvicer koji je pogođen sa tri hica u grudi je u teškom stanju i bori se za život.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.