Natalija htjela da ubije sebe i djecu jer je "živjela u grijehu": Skinula ih gole u šumi na -15 stepeni

  • 16.02.2021. 15:47

Natalija Vazina, navodna ljubavnica ruskog milijardera Ilije Klijeva, optužena je za pokušaj ubistva svoje troje djece na "najnehumaniji mogući način" - ostavila ih je gole na -15 stepeni u šumi da umru od hladnoće.

Povod za pokušaj ubistva, kako pišu ruski mediji, bio je "njena sramota što živi u grijehu".

Naime, kako prenose mediji, Natalija nije mogla da nastavi da živi tako, pa je sa sobom u šumu povela svoje troje djece Grigorija (9), Lazara (2) i Marfu (11 mjeseci). Skinula je odjeću sa sebe i s djece.

Srećom, pronašao ih je čovjek koji je šetao psa. Bili su u katastrofalnom stanju. Djeca su bila u teškoj hipotermiji i sigurno bi umrla u sljedećih sat vremena da ih slučajni prolaznik nije pronašao. Natalija je imala teške promrzline na nogama i rukama. Svi su u bolnici, prenosi 24sata.hr.

Natalija je navodno dugo bila u vezi s ruskim milijarderom, koji je oženjen i ima četvoro djece. Upoznali su se kada je ona radila u jednoj od njegovih zlatara. Ubrzo su započeli aferu, a on joj je kupio kuću u luksuznom predgrađu Moskve gdje je živela s troje djece.

Međutim, u međuvremenu je shvatila da više ne može da živi u grijehu pa je sa sobom htjela da povede i djecu.

U svoju odbranu, Natalija je rekla da joj je neko "nešto" stavio u hranu i da nije bila pri sebi kad je s golom djecom bosa hodala po šumi na -15 stepeni.

Istraga je u toku, a djeca se oporavljaju.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.