Na listi seksualnih prestupnika

Nastavnica se hvalila flertovima sa učenicima, sa jedinim zatrudnila

  • Извор: Курир
  • 27.10.2021. 13:55

Nastavnica Fatina Hosein imala je seksualne odnose sa jednim od svojih učenika i navodno se hvalila prijateljima kako su učenici flertovali sa njom.

Fatina je prošle nedjelje završila u zatvoru zbog zavođenja i seksualnih odnosa sa 14-godišnjakom, što je sve trajalo nekoliko mjeseci u školi u Zapadnom Saseksu u Velikoj Britaniji.

Fatina (25) se navodno hvalila prijateljima da su njeni učenici pod uticajem hormona i da stalno flertuju sa njom.

"Znate kakvi dječaci mogu da budu u tim godinama, mislili smo da je sve to šala", rekla je jedna njena drugarica, prenosi "Miror".

"Sad kad pogledam unazad i znam šta je sve uradila, to je odvratno. Znala je da bude manipulativna i temperamentna, posebno kada bi se osjećala napadnutom", rekla je anonimno jedna njena prijateljica, prenosi "Kurir".

Na suđenju su iznijeti detalji njene veze sa učenikom koja je trajala mjesecima, a dječaku je rekla da je bila trudna kada je pokušao da prekine vezu. Čak mu je ponudila i novac da to ne prijavi policiji.

Ona je puštena uz kauciju prošlog juna, a zatim je počela da maltretira dječaka i njegovu porodicu kako bi ih natjerala da okončaju tužbu.

Koristila je niz lažnih profila na društvenim mrežama preko kojih je zastrašivala drugu djecu iz škole kako bi se uvjerila da o njoj neće razgovarati sa policijom. Nakon što je podignuta optužnica, završila je na sudu u oktobru 2020. i pokušala da uhvati u zamku člana porodice dječaka sa kojim je imala aferu.

Ona je napravila niz lažnih profila predstavljajući se kao 14-godišnja djevojčica i na taj način pokušala da namami člana dječakove porodice da ih diskredituje na sudu.

Fatina je na kraju osuđena na pet godina zatvora, a trajno je stavljena na listu seksualnih prestupnika.

Тагови: