Vigan

Nastavnica i njen partner zlostavljali djecu i snimali

  • Извор: АТВ
  • 23.12.2021. 04:00

Zamjenica direktora osnovne škole osuđena je na 13 godina zatvora nakon što je priznala 18 krivičnih djela seksualnog zlostavljanja djece, uključujući dvije tačke za silovanje - pošto su se pojavili mučni detalji o tome kako se ona kikotala dok je s njenim partnerom zlostavljala mladu djevojku.

Nastavnica Džuli Moris, 44, i Dejvid Moris, 52, snimali su sebe kako zlostavljaju i siluju dijete mlađe od 13 godina, prije nego što su pokušali da izbjegnu policiju tako što su pobjegli u Lejk Distrikt u kamperu.

Dejvid je osuđen na 16 godina zatvora nakon što se ranije izjasnio krivim po 34 tačke.

Roditelji u osnovnoj školi "St George's Central" u Viganu, gdje je Džuli radila, opisali su svoj "potpuni šok" nakon što su čuli šta je "veoma cijenjena" i naizgled "ljupka" učiteljica uradila.

"Kao da je imala podvojenu ličnost", rekao je jedan.

Džuli i Dejvid - koji uprkos tome što imaju isto prezime nisu bili u braku - upoznali su se nakon što se Džuli razvela od muža nakon 15 godina braka.

Ubrzo su počeli da dijele svoje izopačene fantazije koje su postale 'pokvarena' stvarnost kada su uspostavili grupni razgovor sa žrtvom.

Džuli je Dejvidu poslala fotografije djece u svojoj školi. Međutim, policija je rekla da fotografije nisu nepristojne, niti kriminalne prirode, i da nema dokaza da je neko od djece povrijeđeno. Nijedno od krivičnih djela zbog kojih je osuđena nije u vezi sa školom.

U policijskom razgovoru, Džuli je priznala da je zlostavljala žrtvu i da je željela da učestvuje.

Sudija Endrju Menari je rekao da "ta posljednja izjava oduzima dah u svojoj neprikladnosti".

Sumirajući slučaj, rekao je:

"Viđate slučajeve u koje je gotovo nemoguće povjerovati. Ovo je jedan od tih slučajeva. To pokazuje da ljudska izopačenost zaista ne poznaje granice".

Kolin Vilijams (48), čija su djeca pohađala St George's, rekla je za "MailOnline":

"U totalnom sam šoku. Kao da je imala podvojenu ličnost. U školi je izgledala tako ljupka, ali kako može biti kada je uradila nešto tako podlo? To je bolesno. Trebalo je da dobije dužu zatvorsku kaznu".

Liz Hanter (61), čiji je unuk išao u školu, rekla je:

"Užasno je šta je uradila. Ona je neko kome roditelji vjeruju da brine o svojoj djeci. Ne znam ko je to mogla da uradi. Jako mi je žao siromašne djece koja su uvučena u to, ali sam sigurna da je svakom roditelju učenika lakše kad znaju da nisu uključena djeca iz škole".

Džuli Moris je priznala dvije tačke za silovanje, devet za podsticanje djeteta mlađeg od 13 godina da se uključi u seksualne aktivnosti, i dvije za stupanje u seksualne aktivnosti u prisustvu djeteta.

Ona je takođe priznala tri tačke optužnice za pravljenje nepristojnih fotografija djeteta, jednu za seksualnu komunikaciju sa djetetom i jednu za posjedovanje nepristojnih slika djeteta.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)