Najnoviji blam predsjedničkog kandidata Demokrata digao Ameriku na noge

  • 16.09.2020. 18:12

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako demokratski kandidat za predsjedničke izbore u SAD Džo Bajden izlazi iz aviona i maše nekome, samo što preko puta njega - nema nikoga.

Bajden je postao predmet podsmjeha na društvenim mrežama zbog ovog snimka.

Naime, na njemu se vidi kako Bajden izlazi iz aviona, upire prstom u nekoga, maše i smije se. Međutim, kako tvrde korisnici na Tviteru, problem je što preko puta njega nije bilo nikoga od simpatizera i poštovalaca, osim njegovog obezbjeđenja.

"Stari Hilarin trik. Pokazuje, maše, smije se. Tamo nema nikoga. Totalna politička glupost ", napisao je korisnik koji je podijelio video.

Uslijedila je lavina urnebesnih odgovora korisnika.

Međutim, bilo je i onih koji su pokušali da otkriju kome je Bajden mahao, pa su toliko zumirali i vidjeli grupu vatrogasaca koja je stajala na drugom kraju piste.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?