Moskva: Nemamo veze sa neredima u Beogradu

  • 09.07.2020. 21:21

Saopštenja o navodnom "ruskom tragu" u neredima u Beogradu su dezinformacije koje imaju za cilj da se baci sjenka na rusko-srpsko partnerstvo, saopštilo je večeras Ministarstvo inostranih poslova Rusije.

"U nekim elektronskim medijima pojavili su se izvještaji o navodnom 'ruskom tragu' u neredima u prestonici Srbije koji su održani 7. i 8. jula. Očigledno, autori ove dezinformacije žele da ostanu u skladu sa poznatim stereotipima njihovih sponzora kojima se svuda priviđa 'ruka Moskve'. Radi se o nekvalitetnoj 'narudžbini' koja ima za cilj da se baci sjenka na rusko-srpsko partnerstvo", prenosi agencija TASS navode MSP Rusije.

Rusija se nada da će u Srbiji nasilje biti zaustavljeno i da će što je prije moguće biti uspostavljeni red i zakon, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

"Očekujemo da će što pre biti prekinuto nasilje, uspostavljeni red i stabilnost u prijateljskoj nam Srbiji, kao i da će biti uspostavljena društveno-politička diskusija po svim važnim pitanjima koji stoje pred državom", rečeno je u MSP Rusije.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?