Mladoženja ubio mladu na vjenčanju

  • 05.10.2020. 18:53

Mladu Oksanu Poludentsevu iz Sibira tokom vjenčanja je na smrt pretukao mladoženja Stefan Dolgič u naletu ljubomore i ljutnje.

Žena je upoznala Dolgiča dok je on bio u zatvoru, i čvrsto je vjerovala da može da ga promijeni i "izvede na pravi put", izjavila je policija.

Vjenčanje se održavalo u njihovoj kući, a kako stoji u zapisniku, tokom proslave su se konzumirale enormne količine alkohola.

Svjedoci kažu da je batinanje počelo jer je mladoženja bio ljubomoran na jednog od gostiju te je svoju tek vjenčanu suprugu optužio za "nepristojno ponašanje".

Inspektor Kiril Petrušin izjavio je za NGS da je nasilnik počeo da udara i šutira suprugu van kuće.

"Nastavio je poslije da je maltretira i unutra. Uhvatio je za kosu i vukao, šutirao i izveo na ulicu gdje je nastavio da joj zadaje udarce po cijelom tijelu" - rekao je policajac.

Kada je ubio, tijelo djevojke je potom odvukao do obližnjeg jarka i bacio.

Na vjenčanju je bilo još gostiju koji su svjedočili ovom brutalnom događaju, međutim kako navode, bili su previše uplašeni da bi intervenisali. Ipak, pozvali su policiju.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.