Pronađen u čudnom položaju

Milijarder pedofil u zatvoru pokušao samoubistvo

  • 25.07.2019. 07:46

Milijarder pedofil Džefri Epstajn pokušao je samoubistvo u zatvoru i sada se nalazi pod 24-časovnom stražom.

Epstajn, koji je uhapšen početkom jula zbog federalnih optužbi, pronađen je na podu svoje ćelije u položaju fetusa, izvori su rekli NBC. Bio je polusvjestan i imao je tragove povreda na vratu.

Izvori tvrde da je Epstajm možda pokušao da se obesi u ćeliji.

Međutim, drugi izvor je rekao da povrede Epstina nisu bile ozbiljne i ukazao je na mogućnost da je on koristio incident kako bi pokušao da dobije transfer iz zatvora.

Četvrti izvor za televiziju NBC tvrdi da zvaničnici nisu isključili mogućnost da je Epstin napadnut.

Još jedan zatvorenik je ispitivan je o incidentu.

NBC je izvestio da se radi o Nikolasu Tartaljoneu, bivšem policajcu koji je uhapšen u decembru 2016. godine i optužen za ubistvo četiri muškarca zbog droge.

Izvori su za VNBC izjavili da je Tartaljone tvrdio da nije video ništa šta se desilo Epstinu i rekao da ga nije dotakao.

Bruce Barket, advokat odbrane za Tartaljonea, rekao je u CNBC-u: "Svaka sugestija da je g. Tartaljone napao bilo koga, je potpuna izmišljotina."

Epstajn, 66, optužen je ovog mjeseca za krivično djelo trgovine ljudima i zavjeru za seksualnu trgovinu u Okružnom sudu SAD na Menhetnu. Ako bude osuđen, suočava se sa do 45 godina zatvora.
 

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.