Mediji: Melanija broji minute do razvoda od Donalda

  • 10.11.2020. 17:31

Donald Tramp je izgubio izbore, ali da li će uskoro izgubiti i suprugu?

Poznato je da je Melanija Tramp plakala od očaja kada joj je suprug pobijedio na predsjedničkim izborima 2016, a njena prijateljica je izjavila: Uopšte nije očekivala da će pobijediti.

Melanija je čekala pet mjeseci prije nego što se iz Njujorka preselila u Vašington, navodno da bi „sin Baron završio školu“, ali, prema riječima bivše savjetnice Stefani Volkof, zapravo je pregovarala o naknadnom zaključenju predbračnog ugovora kojim će biti regulisano da Baron ravnopravno učestvuje u raspodjeli očevog nasljedstva.

Volkof je takođe govorila o „braku iz interesa“ i da Trampovi u Bijeloj kući spavaju svako u svojoj sobi.

Bivša Trampova asistentkinja Omarosa Menigolt Njumen izjavila je da je njihov petnaestogodišnji brak okončan.

– Melanija broji minute do njegovog odlaska sa funkcije kako bi mogla da se razvede. Ako bi Melanija pokušala da ga potpuno ponizi i napusti dok je još na dužnosti, on bi našao načina da joj se osveti – rekla je ona, prenosi Blic.

Uprkos trenucima u javnosti koji ukazuju na zahladnjele odnose između njih, Melanija Tramp (50) tvrdi da ima „odlične odnose“ sa suprugom (74), dok on kaže da se nikada ne svađaju.

Tramp je sa drugom suprugom Marlom Mejpls potpisao predbračni ugovor, koji joj zabranjuje da objavi knjigu o njemu i kritikuje ga u intervjuima. Advokat Kristina Privajt izjavila je da se Melanija vjerovatno takođe obavezala na ćutanje.