Sve je prevara

Manekenka koja je optužila Putina za trovanje skupa prostitutka

  • 20.09.2018. 16:42

Ana Šapiro (30), ruska manekenka, i njen suprug, Aleks King (42), lažirali su trovanje nervnim agensom novičokom u Solzberiju da bi dobili pet minuta slave.

Ispostavilo se da Ana radi kao eskort-dama, to jest prostitutka, i da svoje usluge naplaćuje paprenih četiri hiljade funti za noć, a da joj je suprug makro.

Nih dvoje su ispričali britanskim medijima da im je pozlilo dok su u nedelju jeli u restoranu u Solzberiju, gradu u kom su novičokom otrovani bivši dvostruki špijun Sergej Skripalj i njegova ćerka Julija. Štaviše, Ana je sutradan ispričala medijima da je otrovana po naređenju predsednika Rusije Vladimira Putina - jer ga je kritikovala.

Ispostavilo se i da je King bivši biznis partner Edija Davenporta, zvanog Brzi Edi, koji sada robija. Njih dvojica su organizovali orgije s ruskim prostitutkama. King je Anu upoznao 2008, dok je vodio modnu agenciju "007", a vjenčali su se prošlog meseca.

U policiji kažu da veruju da je cjela ova priča o trovanju laž i da će ponovo ispitati ovaj bračni par. Neko od novinara je čak pitao za komentar Putinovog portparola Dmitrija Peskova, koji je odgovorio ono što govori otkad je Britanija prvi put optužila Rusiju za tovanje novičokom: "Nema nikakvog smisla komentarisati takve optužbe. To je apsurdno."

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.