Policiji rekao da ju je dao na usvajanje

Maloljetni otac upucao tek rođenu ćerku, ostavio je u šumi

  • 14.01.2021. 12:21

Maloljetni otac iz Viskonsina optužen je za ubistvo nakon što je prošle nedjelje navodno novorođenu ćerkicu upucao dvaput u glavu i ostavio je na drvetu u šumi, nakon što se njegova djevojka porodila u kadi.

Logan Krakenberg-Anderson optužen je u utorak za namjerno ubistvo prvog stepena, prenosi Daily mail.

Osumnjičeni ubica bebe, koji se tereti kao odrasla osoba, navodno je rekao vlastima da je Harper ostavio u snijegu u šumovitom području da umre nakon što je mladi par zaključio da nisu u mogućnosti da je čuvaju.

Policajci su kasnije rekli kako je Logan priznao da je dvaput upucao novorođenče u glavu i pokušao da sakrije njeno tijelo.

Tijelo bebe pronađeno je u nedjelju.

Prema pisanju medija, djevojka se porodila 5. januara u kadi svojoj kući u Olbaniju. Četiri dana kasnije njen otac je pozvao policiju i rekao da se njegova maloljetna ćerka porodila, ali da je Logan odnio bebu i da je otada nisu vidjeli.

Majka djevojčice, čije ime nije navedeno, rekla je policajcima da su ona i Logan odlučili da ne mogu da zadrže dijete, zbog čega su riješili da je on odnese kod prijatelja.

Prijatelj bi je nakon toga odnio u agenciju za usvajanje.

Kada su vlasti ispitivale Logana, rekao im je da je dao 60 dolara prijatelju Tejloru u parku 5. januara i predao mu dijete.

Nije mogao da navede njegovo prezime ni broj telefona, rekavši da ga je upoznao na Snepčetu i da ga je on poslije toga blokirao.

Logan je svoju priču promijenio kada su policajci ponovo došli sutradan.

Nakon toga je priznao da je bebu stavio u ranac i odnio je u šumu. Tamo je upucao dvaput u glavu, a obdukcija je pokazala da je beba bila živa kada je upucana.

Ukoliko bude proglašen krivim, čeka ga doživotna kazna zatvora.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.