Džordžija

Majka se potukla na parkingu, pa ispustila bebu

15:37, 25.07.2019.
Izvor: Kurir
Majka iz Džordžije u SAD je optužena za ubistvo svoje bebe nakon što je navodno ispustila dijete, dok se tukla na parkingu sa drugom ženom.

Tužioci kažu da se na uznemirujućem snimku vidi kako Keren Harison drži svoju tromjesečnu bebu u naručju, prenosi Miror.

Svađa je izbila na parkingu između Keren i druge žene koja je stajala pored automobila. Potom je druga žena udarila Keren svojom torbom sa kupovinu.

Odjednom je Keren ispustila bebu i dvije žene su uhvatile jedna drugu za kosu i počele su da se udaraju, kažu u policiji.

Na snimku se vide i drugi ljudi, a jedna osoba je podigla bebu koja je i dalje ležala na zemlji, umotana u ćebe. Jedan muškarac je pokušao da razdvoje žene koje su se tukle.

Dijete je odvedeno u bolnicu narednog dana, a majka je lagala ljekera kada je riječ o tome kako je njena beba zadobila povrede. Tvrdila je da je beba pala kada ju je držala porodična prijateljica. Dijete je kasnije umrlo od zadobijenih povreda.

U policiji su rekli da istražuju incident i da su utvrdili da beba nije zabila povrede na način na koji je majka prijavila.

Poručnik Fredi Vilijams je rekao da je slučaj uznemirajuć, jer su se dvije odrasle osobe tukle na javnom mjestu. Posebnu težinu ima činjenica da je majka u tom trenutku držala svoju tromesečnu bebe u rukama.

Policija nije objavila ime druge žene koja je učestvovala u tuči. Ona nije ni optužena.

Keren Harison se suočava sa optužbama za ubistvo i zanemarivanje dijeteta. Trenutno se nalazi u pritvoru.