Zlostavljani u više navrata

Majka podvodila dvogodišnjeg sina i jednogodišnju ćerku

08:11, 20.07.2018.
Izvor: Alo
Thumbnail
Američka javnost je ostala u šoku nakon što je policija uhapsila par koji se sumnjiči da je seksualno zlostavljao svoju djecu u par navrata, i u društvu više osoba.

Azeja Votson (25) je optužena da je jednogodišnju ćerku i dvogodišnjeg sina podvodila Čarlsu Grinu (43) njenom dečku, koji je mališane silovao više puta i to u društvu prijatelja u svojoj kući u Kanzasu.

Monstruozan zločin je prvi otkrio hranitelj koji se brinuo o mališanima, nakon što je pokušao dječaku da promijeni pelene.

"Tata me je povrijedio. Tata, prestani da budeš zao. Tata, boli me, bile su riječi nesrećnog mališana."

Nakon ovoga, hranitelj je otišao i prijavio slučaj policiji. Kako se saznalo u daljoj istrazi, Azeja je ćerku odvodila kod svog momka, a on je zajedno sa svojim prijateljima, dijete seksualno zlostavljao čak u deset navrata, dok su dječaka silovali pet puta.

Azeja je nakon ovog saznanja uhapšena zbog uključenosti u zločin. Ona je na suđenju priznala da je bila seksualno aktivna sa svim optuženim muškarcima, ali da nijedan od njih nije biološki otac njene djece. Takođe, njoj je tokom pregleda i ispitivanja utvrđen veliki nivo amfetamina u organizmu, kao i seksualno prenosive bolesti.

Iz policije su saopštili da je istraga i dalje u toku i da još uvijek nisu uhapsili sve osumnjičena.

Odbrana nesjavesne majke se bazirala na tome da je osjećala strah od dečka, kao i da se sada osjeća kao kukavica zbog toga što nije učinila ništa da spriječi seksualno zlostavljanje svoje djece.

Kako su izjavili iz policije, pored povreda na genitalnim organima, i dječak i djevojčica imaju rane na stopalima zbog toga što su bosi hodali po kući i garaži, dok je djevojčica, nažalost, zaražena i jednom od polno prenosivih bolesti.

Nakon što su trajno oduzeti od majke, nijedno od dva djeteta je nije spominjalo.