Rajaner

London prijestonica ljubavi za Valentinovo

  • 07.02.2019. 20:48

Anketa "Rajanera" pokazala je da je London najomiljena destinacija za vikend "Valentinovo" drugu godinu zaredom, dok su Rim i Milano sljedeće najpopularnije destinacije.

Holandija, Francuska i Belgija najpopularnije su destinacije za parove, Italija, Grčka i Irska su najpopularnije destinacije za individualce, a skoro 30 odsto putnika za "Valentinovo" nekuda će otputovati sami, saopštio je "Rajaner".

U saopštenju se navodi da će ta avio-kompanija prevesti 1,3 miliona korisnika za vikend "Valentinovo" (između 14. i 17. februara/ "i upravljaće sa više od 1.800 ljubavlju napunjenih letova na sam dan Valentinova".

"Kako bi proslavili, "Rajaner" je najavio rasprodaju za putovanja u februaru s cijenama karata od 9,99 evra. Ova ponuda dostupna je za rezervaciju do petka u ponoć (15. februara), tako da bi korisnici trebalo brzo da se uloguju na www.ryanair.com i rezervišu svoje mjesto", ističu iz "Rajanera".

U saopštenju se dodaje da su za sve koji traže "last-minit" romantičan poklon, "Rajanerovi" vaučeri za "Valentinovo" takođe "dostupni na www.ryanair.com od samo 25 evra, omogućujući poklon putovanja na jednu od 230 destinacija".

"Bilo da putuješ s voljenom osobom ili jednostavno želiš pobjeći od svega, ljubav je u zraku i nama je zadovoljstvo što možemo prevesti više od 1,3 miliona ljudi preko Evrope za ovo Valentinovo. Za one kojima treba last-minit romantična inspiracija, pokrenuli smo rasprodaju s cijenama od samo 9,99 evra", rekla je Robin Kili iz "Rajanera".
 

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.