Rajaner

London prijestonica ljubavi za Valentinovo

20:48, 07.02.2019.
Izvor: Srna
Thumbnail
Anketa "Rajanera" pokazala je da je London najomiljena destinacija za vikend "Valentinovo" drugu godinu zaredom, dok su Rim i Milano sljedeće najpopularnije destinacije.

Holandija, Francuska i Belgija najpopularnije su destinacije za parove, Italija, Grčka i Irska su najpopularnije destinacije za individualce, a skoro 30 odsto putnika za "Valentinovo" nekuda će otputovati sami, saopštio je "Rajaner".

U saopštenju se navodi da će ta avio-kompanija prevesti 1,3 miliona korisnika za vikend "Valentinovo" (između 14. i 17. februara/ "i upravljaće sa više od 1.800 ljubavlju napunjenih letova na sam dan Valentinova".

"Kako bi proslavili, "Rajaner" je najavio rasprodaju za putovanja u februaru s cijenama karata od 9,99 evra. Ova ponuda dostupna je za rezervaciju do petka u ponoć (15. februara), tako da bi korisnici trebalo brzo da se uloguju na www.ryanair.com i rezervišu svoje mjesto", ističu iz "Rajanera".

U saopštenju se dodaje da su za sve koji traže "last-minit" romantičan poklon, "Rajanerovi" vaučeri za "Valentinovo" takođe "dostupni na www.ryanair.com od samo 25 evra, omogućujući poklon putovanja na jednu od 230 destinacija".

"Bilo da putuješ s voljenom osobom ili jednostavno želiš pobjeći od svega, ljubav je u zraku i nama je zadovoljstvo što možemo prevesti više od 1,3 miliona ljudi preko Evrope za ovo Valentinovo. Za one kojima treba last-minit romantična inspiracija, pokrenuli smo rasprodaju s cijenama od samo 9,99 evra", rekla je Robin Kili iz "Rajanera".