Kršenje mjera

La Liga pokrenula istragu protiv Mesija i saigrača

  • 04.05.2021. 09:59

Kapiten Barselone Lionel Mesi u svojoj vili organizovao je druženje s ostalim saigračima, a vodstvo lige je odlučilo zbog čitave priče pokrenuti istragu te možda i kazniti Argentinca. Naime, Mesi je odlučio sve svoje saigrače i njihove supruge pozvati na roštilj u svoju kuću kako bi podigao atmosferu u ekipi koja ne izgleda dobro u samoj završnici sezone. 

Druženje je organizirao u dvorištu, ali pritom nije mislio na epidemiološke mjere koje su na snazi u Španiji do 8. maja, a zabranjeno je okupljanje više od šest osoba. 

Nešto slično dogodilo se i s igračima Atletiko Madrida koji su tvrdili kako je njihov 'party' održan puno ranije, ali, bez obzira na sve jedan od izvora La Lige je kazao: 

- Fudbaleri Atletika su obavijestili sve o svom događaju, i klub i ligu. Reklu su gdje će biti okupljanje, ko će doći i što će tačno raditi, poštovali su sve propise, a za ovu zabau saznali smo tek iz medija.

S druge strane, Barsa je stala iza svoji igrača u čijem saopštenju piše:

- Naši fudbaleri provode puno vremena zajedno svaki dan i to uglavnom na maloj distanci. Tako čine svojevrsno kućanstvo. Ista je stvar s njihovim suprugama koje su s njima svaki dan. Poštivala su se epidemiološka pravila - bio je navodno odgovor kluba.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.