Krvavi pohod ljubavnika: Usmrtio ženu, pa nožem nasrnuo na dvije bivše djevojke

  • 15.07.2020. 14:26

Jedna žena je na smrt izbodena, a dvije su povrijeđene, u nizu napada u norveškom gradu Sarpsborg, južno od Osla, saopštila je ranije policija.

Prve informacije o napadima stigle su nešto prije ponoći, a policija je vezi prvog napada na 50-godišnju ženu privela 31-godišnjeg muškarca s kriminalnim dosjeom.

U saopštenju policije se navodi da je osumnjičeni bio u vezi s dvije povrijeđene žene, ali ne i s ubijenom ženom. Policija je objavila da ispituje ima li mentalno zdravlje počinioca veze s napadima.

Jedna od povrijeđenih žena je pretrpjela teške povrede, dok je napadač trećoj žrtvi nanio lakše povrede. Jedna žena je izbodena nožem na glavnoj autobuskoj stanici dok je čekala u automobilu, dok je druga izbodena u svom domu i ona je prepoznala napadača koji je potom uhapšen, piše Index.

Zbog krvavog pohoda na žene policija je rano jutros na poprište zločina uputila naoružanu policiju, helikoptere i devet ambulantnih vozila.

Snage reda su zatvorile centar grada te preko Tvitera zamolile stanovnike da ostanu u svojim kućama. Policija je pokrenula istragu i pozvala očevice da se jave.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.