Veze sa Bakingemskom palatom

Krije najmračnije tajne bogataša: Madam milijardera pedofila spremna da progovori

  • 13.08.2019. 08:37

Gislejn Maksvel, nekadašnja djevojka Džerfija Epstajna, a kasnije i madam koja je regrutovala maloljetnice za raskalašnog milijardera i njegove prijatelje, spremna je da progovori, navode mediji.

Optužbe na račun "podvodačice iz visokog društva" su brojne. Bivša domaćica u Epstajnovom dvorcu u Palm Biču na Floridi opisala je ćerku nekadašnjeg tajkuna Roberta Maksvela kao "madam kuće", a Virdžinija Roberts, jedna od Epstajnovih seksulanih robinja tvrdi i da je Gislejn lično učestvovala u seksualnim sesijama.

Zbog svega navedenog, Tomas Volsčo, vanredni profesor sociologije na Gradskom univerzitetu u Njujorku koji piše knjigu o slučaju Epstajn, tvrdi da je Gislejn Maksvel "meta broj jedan" za tužioce nakon smrti Džefrija Epstajna.

- Tužioci žele da nekoga privedu pravdi i vršiće ogroman pritisak na Maksvelovu, jer je optužena da je imala značajnu ulogu u skandalu - tvrdi on.

Veze sa Bakingemskom palatom

Ukoliko Gislejn Maksvel (58) bude sarađivala sa tužilaštvom, to će biti dodatni dramatični zaokret u priči koja bi mogla da nanese još veću štetu imidžu kraljevske porodice, navodi "Dejli mejl".

Naime, bivša Epstajnova madam i princ Endru, koji je navodno imao seksualne odnose sa Virdžinijom Roberts u vrijeme kada je bila maloljetna, bili su bliski prijatelji u jednom periodu.

Njih je upoznala Sara Ferguson, prinčeva prva supruga, a njihovo druženje je uskoro postalo interesantno i medijima. Početkom 2000. štampa je izvještavala o njihovom druženju u Njujorku i luksuznim ručkovima na Medison aveniji.

Njih dvoje nisu bili u romantičnoj vezi. Naprotiv. U tom trenutku, princ je imao 40 godina, bio je razveden i u naletu krize srednjeg životnog vijeka. Gislejn Maksvel bila je njegova karta za ulazak u sasvim drugačiji, i uzbudljiviji, svijet od kraljevske porodice, pišu mediji.

Privatni avioni, VIP noćni klubovi, luksuzna odmarališta na plaži i beskrajna ponuda prelijepih mladih žena, često maloljetnih, bili su dio onoga što je Epstajnova madam nudila princu. Sa druge strane, on je za milijardera pedofila i njegovu podvodačicu bio karta za ulazak u krug kraljevske porodice. Kako navodi "Dejli mejl", i sama kraljica je bar jednom bila domaćin događaja na kojem su prisustvovali Epstajn i Maksvelova.

Iako je kratko bio dio tog sveta luksuza i zabranjenih orgija sa maloljetnicama, princ je ostao zapamćen kao jedan od najprepoznatljivijih imena koje se vezuju za "slučaj Epstajn".

Šta otkrivaju dokumenti?

U dokumentima sa kojih je sud skinuo oznaku tajnosti jedna od žrtava navela je da je Gislejn Maksvel regrutovala i da je tražila da uradi "seksualnu masažu Epstajnu".

Takođe, Virdžinija Roberts, tvrdi da je Maksvelova lično učestvovala u seksualnom činu na koji je ona (tada maloljetnica) bila natjerana. Robertsova tvrdi i da je jednu od mladih djevojaka nazvala "robom".

- Čitav moj život se vrtio oko toga da udovoljim tim ljudima i činim Džefriju i Gislejn. A čitav njihov život se vrtio oko seksa - navela je Robertsova u dokumentu koji je nedavno postao javan.

Maksvelova odlučno negira sve ove tvrdnje. Kako je tvrdila, sve su "stoprocentne laži". Pitanje je da li će sada, nakon Epstajnove smrti, promijeniti iskaz.

Тагови: