SAD

Krenula da vozi djecu u školu pa shvatila da ih je zaboravila

  • 28.02.2020. 12:22

Roditelji znaju da nije uvijek lako izvesti djecu ujutru iz kuće i odvesti ih u školu, ali jedna mama je priznala da je bila toliko izgubljena da se bukvalno odvezla bez njih.

Nepoznata mama snimila je sebe kako se histerično smije dok pokazuje prazno zadnje sjedište u kolima, objašnjavajući da je tog jutra bila toliko pospana da je u školu krenula bez djece, piše Daily mail.

– Djeca nisu u kolima! Vozim djecu u školu, a ona čak nisu ni u kolima. Moram da se vratim nazad i pokupim ih – kaže na snimku mama, dok joj bukvalno idu suze zbog smijanja.

Cijela situacija dobro je nasmijala mamu, koja sve vrijeme telefonom snima prazna sjedišta u kolima.

– O moj Bože, ja sam takav idiot. Gdje su mi djeca? Moram da se vratim nazad – rekla je ona, smijući sve vrijeme, prenosi Telegraf.

Snimak je podijeljen na Tviteru i brzo je postao viralan.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.