Robijaši u panici

Kralj droge koji je došao iz Tajlanda se srušio u ćeliji, sumnjaju na koronavirus

  • 12.02.2020. 13:14

Jedan Britanac koji je osumnjičen za trgovinu droge privukao je pažnju ostrvskih medija pošto se pretpostavlja da je možda donio koronavirus u jedan zatvor u Britaniji. Mark Rambl (31) izručen je iz Tajlanda toj zemlji 27. januara zbog sumnje da je dilovao drogu u Ujedinjenom Kraljevstvu, navodi "San". 

Nekoliko dana kasnije, on se srušio u zatvoru Bulingdon, a pošto je došao iz podneblja koje je zahvaćeno tim virusom, nastala je opšta panika među robijašima, ali i stražarima.

Prema navodima medija, cijelo krilo tog zatvora je stavljeno pod blokadu, a dva zatvorenika su testirana na taj virus. Rezultati bi trebalo uskoro da budu poznati.

- Zatvor je u panici pošto se jedna osoba srušila na pod. Nekoliko stotina zatvorenika u krilu C su u blokadi, i nije im dozvoljeno da napuštaju ćelije - kaže neimenovani izvor za britanski list.

Tajland do sada ima 33 potvrđena slučaja koronavirusa, a prvi je registrovan 13. janura, dvije nedjelje prije nego što će se Rambl vratiti.

Rambl je, pošto se srušio, transportovan u bolnicu van te ustanove, a zatvorska medicinska sestra koja je bila primila 31-godišnjaka pošto je onemoćao u zatvoru, stavila je sebe u izolaciju kod kuće.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.