Kim Kardašijan želi da plati liječenje ženi koja je na protestima pogođena gumenim mecima

07:50, 03.06.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) se ponudila da pomogne ženi koja je protestima ozbiljno povrijeđena od strane policije ovog vikenda.

Naime, 39- godišnja rijaliti zvijezda je bila šokirana kada je vidjela fotografiju djevojke koja je upucana gumenim metkom u glavu dok je stajala na ulici i snimala protest u Luizijani povodom smrti Džordža Flojda.

Na slici se vidi mlada žena kojoj fali deo mesa na čelu i čije je levo oko povređeno i toliko natečeno da je skroz zatvoreno.

Starleta je bila veoma šokirana onim što je vidjela pa se ponudila da joj pomogne :

Ovo je srceparajuće i veoma uznemirujuće. Da li neko zna kako mogu da stupim u kontakt sa njom? Željela bih da joj pomognem sa liječenjem ako joj je to potrebno – napisala je Kim na Tviteru.

Na desetine ljudi su odmah tagovali ženu čije je ime Šanin Šarajz, kako bi Kim mogla da stupi u kontakt sa njom i da joj pomogne nakon što je proživjela ovu nezgodnu situaciju.

U ponedjeljak je Šanin objavila video snimak na svom Instagram profilu, jer je optužena da je odglumila da je povrijeđena u protestima i da je to šminka na njenom licu, a ne povreda.