Bruka i sramota u Italiji

Katoličkom svešteniku koji je silovao djevojčicu kućni pritvor 

  • 11.08.2018. 18:02

Katoličk sveštenik koji je u Italiji optužen da je seksualno zlostavljao 11-godišnju djevojčicu, za svoj je čin okrivio – Sotonu. Paolo Glaenzer (70) uhapšen je prošlog mjeseca pod sumnjom da je zlostavljao djevojčicu (11) u autu u Kalenzanu, nedaleko od Firence i trenutno se nalazi u kućnom pritvoru.

Uprkos ozbiljnim optužbama, on tvrdi da nije kriv za to što se dogodilo. U intervjuu za italijanske novine “Corriere Fiorrentino”, Glaenzer je izjavio da ga je Sotona namamio na seksualno zlostavljanje, ali i da je mislio da je djevojčica “mnogo” starija nego što jeste.

Izjavio je i da mu je jako žao zbog toga što se dogodilo, kao i da ga je đavo zavarao i da se zbog toga upustio u zlostavljanje devojčice.

“Samo Bog može da mi sudi”

"Pogriješio sam, priznajem", rekao je sveštenik pedofil u intervjuu i dodao da se uzda u Isusa i Mariju i da mu samo Bog može suditi.

Đavola je okrivio jer mu se učinilo da djevojčica ima barem 15 godina, iako bi i tada to bilo seksualno iskorišćavanje djeteta sa obzirom na starosnu granicu od 16 godina za pristanak na seksualne odnose, a ovdje se još radi o svešteniku koji je na najodvratniji mogući način iskoristio autoritet i povjerenje deteta, piše Blic.

Zvuči nevjerovatno, ali iako je iskoristio dijete koje ima samo 11 godina, on je i dalje u kućnom pritvoru.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић