Kako je Tramp izbjegao blamažu sa Sašom Baronom Koenom

  • 26.10.2020. 22:27

Prije 17 godina Ali Dži (Ali G) intervjuisao je visoke menadžere na nudeći im pritom poslovnu ideju. Najkraći intervju imao je s aktuelnim američkim predsjednikom Donaldom Trampom koji se tog razgovora prisjetio ovih dana.

- Znate, prije mnogo godina pokušao je da me prevari - rekao je Tramp novinarima u predsjedničkom avionu prisjećajući se  „intervjua” sa Ali Džijem iz 2003, a povodom novog filma u kojem je Koen izvrgao ruglu Trampovog prijatelja i savjetnika Rudija Đulijanija, prenosi RTS.

Koen i njegovi likovi Borat, Bruno i Ali Dži bili su još nepoznati te 2003. godine i mnogi viđeniji i uvaženi ljudi pristajali su na razgovor.

- Moja ideja je da napravim rukavice za sladoled koje bi spriječile da ti curi po rukama i da budu ljepljive..."

- Okej, kazao je Tramp.

- I da ti na rukama bude toplo jer je sladoled leden. Je li to vrh? - upitao je Koen.

- Odlična ideja, nadam se da ćeš napraviti mnogo novca. Puno sreće, momci, drago mi je što smo se upoznali. Svako dobro - odgovorio je Tramp, obraćajući se snimateljskoj ekipi dok je ustajao.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.