Identifikovana tijela pronađena u zamrzivaču

Jedna od žrtava majka troje dece, druga Mađarica VIDEO

  • 08.05.2019. 22:46

Britanska policija pronašla je prošlog mjeseca tijela dvije žene u zamrzivaču u istočnom dijelu Londona.

Prošle nedjelje je identifikovana prva žrtva, Mirikan Mustafa (38), poznata i kao Meri Džejn. Meri Džejn je živjela u londonskoj opštinu Njuam i ima troje djece. Njen nestanak porodica je prijavila 10. maja prošle godine. Policija je otkrila i identitet druge žrtve. 

Radi se o Henrijeti Suč (34) iz Mađarske. Henrijeta Suč je nekoliko godina živjela u Velikoj Britaniji, ali nije imala stalnu adresu, navodi policija.

Kako navodi "Independent", zadnji kontakt koji je ona imala s nekim je bio tokom ljeta 2016. godine, tada je navodno pričala telefonom sa rodbinom u Mađarskoj. Njeni najbliži rođaci su obaviješteni, ali formalna identifikacija još nije obavljena.

Da podsjetimo smrznuta tijela žena pronađena su 26. aprila u zamrzivaču "složena" jedan na drugi i oba su bila u odjeći.

Iako je obdukcija obavljena, uzrok smrti dvije žene još uvek nije utvrđen, pa se očekuju dodatne analize. Poznato je samo da su obje imale "višestruke povrede".

Policajci su tijela otkrili poslije prijave  komšija koji su bili zabrinuti zbog stanara koji je tu živio i kod koga su, po njima, dolazile sumnjive osobe. Policija je privela Zaid Junis (34) koji je živio u stanu, ali istraga je još u toku. On treba da se pojavi pred sudom 29. maja.

"Moramo detaljnije da istražimo slučaj kako bismo dobili širu sliku. Sad pokušavamo da povežemo ove dvije žrtve. Da li su se poznavale, sa kim su se družile, što su radile na ovom području,"  rekao je jedan od detektiva i dodao da je: "Način na koji su žrtve umrle zaista šokantan".

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.