Meksiko

Izbola muža nasred ulice, pa ga je zagrlila i molila da joj oprosti VIDEO

  • 15.03.2019. 06:56

Svjetski mediji su objavili šokantan video-snimak iz Meksika na kome se vidi kako žena grli svog muža i traži da joj oprosti, nakon što ga je izbola.

Na snimku se vidi Sonia Amairani Nunjez kako kleči na pločniku i moli Erika Omara Dijaza (29) da ne umire, nakon što su se posvađali u meksičkom motelu u nedjelju ujutro, prenosi Dejli Mejl.

Žena se očigledno pokajala što je izbola svog partnera pa je povikala: "Oprosti mi ljubavi moja, molim te nemoj da umreš". Za to vrijeme je njen ranjeni partner ležao na zemlji i borio se za život.

Grupa ljudi koja je bila prisutna ispred motela u gradu Iguala, primetili su kako Sonia pokušava da pomogne svom mužu koji je pao na zemlju.

Na snimku se čuje kako žena viče: "Udario me je. Pokušao je da me ubije... Reci im istinu".

On je odbacio sve njene optužbe i tražio je pomoć, govoreći prisutnim ljudima da je Sania pokušala da ga ubije.

"Neću te ubiti jer te volim. Nikada to ne bih uradila, ali nemaš pojama šta si mi uradio, ok", rekla je ona.

Hitnoj pomoći je trebalo skoro sat vremena da se pojavi. Policajac koji je prvi došao na lice mjesta je odbio da prebaci žrtvu u bolnicu, tvrdeći da njegovo vozilo nema dovoljno goriva.

Umjesto da pomogne nesrećnom čovjeku, on je izvadio svoj telefon, snimio video i otišao.

Na snimku koji je uklonjen sa Fejsbuka se vidi koliko je Dijazova rana bila duboka, pa su mu se u jednom trenutku vidjela i crijeva.

On je na kraju prebačen u lokalnu bolnicu i stanje mu je stabilno poslije operacije. Njegova žena je uhapšena i tek treba da bude otpužena.

Тагови:
  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм