Brazil 

Isprebijala manijaka koji je napastvovao djevojčicu

  • 21.04.2019. 14:27

Amaterski MMA borac Džojs Vijeira u rodnom Brazilu pretukla je seksualnog manijaka i potom ga prijavila policiji.

Džojs Vijeira je dvadesetosmogodišnjakinja koja se bori u amaterskoj konkurenciji MMA u Brazilu, a poznata je i pod nadimkom "Princeza Fiona" i ima crni pojas brazilske džijudžice.

Ona se šetala sa svojom prijateljicom kada su naišle na muškarca koji masturbira u javnosti i kada su mu potpuno zgrožene rekle da prestane, on je odbio uz još neke seksističke komentare, pa je "Princeza Fiona" potpuno izgubila kontrolu i krenula da se obračuna sa napasnikom, koji je "napravio veliku grešku" tako što je pokušao da je udari, pa je prošao sa "kvalitetnim" batinama.

Napasnik je brzo pobjegao, a odmah po okončanju incidenta, saznala je da je manijak masturbirao pred dvanaestogodišnjom djevojčicom! Džojs se momentalno obratila policiji, prijavivši slučaj. On je pušten na slobodu i protiv njega je podignuta krivična prijava.

"Nažalost, poslednjih dana mi se javilo puno žena koje su mi se požalile da su se nalazile u sličnim situacijama i da su se plašile da prijave svoje zlostavljače. Kazne moraju biti mnogo oštrije, mnoge su sve prećutale iz straha jer su znale da će ti isti ljudi uskoro ponovno šetati ulicama", poručila je Džojs Vijeira.