Hilari Klinton

"Imperativ je da Trampa pošaljemo u penziju"

  • 25.02.2020. 15:33

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton rezervisana je prema Berniju Sandersu, ali najavljuje podršku svakom predsjedničkom kandidatu koga budu nominovale demokrate, prenosi AP.

U novom dokumentarcu "Hilari", bivša američka državna sekretarka opisuje Bernija Sandersa kao osobu koju niko ne voli i ne želi da radi s njim.

Svog nekadašnjeg suparnika u borbi za demokratsku nominaciju 2016. godine, a koga je u tom nadmetanju pobijedila, da bi potom izgubila predsjedničke izbore od Trampa, Klintonova je opisala riječima koje su izazvale lavinu komentara.

Ipak, Hilari Klinton je danas na Berlinskom filmskom festivalu, gdje promoviše četvoročasovni dokumentarni film "Hilari", a koji će premijerno biti prikazan u martu, izjavila da je najveći prioritet da se na ovogodišnjim predsjedničkim izborima, 3. novembra, pobijedi Donald Tramp.

"Sačekaću da vidim koga će nominovati Demokratska stranka, ali podržaću nominovanog kandidata i nemojte da se iznenadite kada kažem da je imperativ da se sadašnji predsjednik pošalje u penziju", izjavila je Hilari Klinton.

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.