ABA

Igokea na Budućnost bez Karmajkla, Atića i Greja

  • 13.04.2021. 20:54

Košarkaši Igokee u zaostalom duelu šestog kola regionalne lige protiv Budućnosti neće nastupiti u kompletnom sastavu. 

Trener Dragan Bajić ne može da računa na povrijeđene Edina Atića i Džekija Karmajkla, dok Stiven Grej nema pravo nastupa, jer nije bio registrovan kao igrač Igokee u trenutku kada je ovaj meč trebalo da bude odigran. Aleksandrovčani bi eventualnom pobjedom i definitivno osigurali plasman u plej-of.   
 
"Šta je tu je. Pokušaćemo da rasporedimo minutažu svim igračima i pružimo što bolji otpor ekipi Budućnosti. Nadam se da ćemo zdravi izaći iz ove utakmice i spremno dočekati naredni meč", rekao je Bajić. 

U izostanku Karmajkla, odgovornost pod košem pada na leđa Stefana Fundića i Nikole Jovanovića. Visoke igrače Igokee očekuje velika borba sa Podgoričanima, koji su za sada jedini sigurni učesnici doigravanja. Trener Budućnosti Dejan Milojević ima samo riječi hvale za Igose, koji su, kako kaže, najprijatnije iznenađenje ABA lige ove sezone. 

"Moj prijatelj Bajić radi sjajan posao, a najbolji pokazatelj toga je što su do utakmice sa Zvezdom bili u igri za prvo mjesto. Mi smo u sjajnoj formi i nadamo se novoj pobjedi", izjavio je Milojević. 

Nakon utakmice protiv Budućnosti, Igokea će imati nešto dužu pauzu do susreta sa Mornarom, jer do posljednjeg kola moraju da budu odigrani svi zaostali mečevi. Duel sa liderom ABA lige na programu je sutra od 20 časova, uz direktan prenos na našem programu.

Тагови: