Budimpešta

HTJELA DA ČASTI RODITELJE PUTOVANJEM, PA SVI NESTALI U DUNAVU: Čitava porodica stradala u brodolomu

  • 30.05.2019. 12:55

Među žrtvama sudara brodova u Budimpešti nalazi se i jedna porodica, djeda i baka, njihove dvije ćerke i unuka (6). Oni se još smatraju nestalima, ali spasioci poručuju kako je sve manje nade da će naći još preživelih.

Kako pišu južnokorejski mediji, jedna od ćerki (38) je kozmetičarka koja je ovim putovanjem svojim roditeljima htjela da zahvali što joj čuvaju ćerku. Na evropsku turu trebalo je da ide i njen suprug, ali nije mogao zbog posla.

Sada je na putu za Mađarsku zajedno s porodicama drugih žrtava.     

Porodica je živjela u jednoj trospratnici. Svaka na svom spratu, a na jednom je bio i kozmetički salon. On je danas zatvoren.

Prema podacima turističke agencije koja je organizovala putovanje, na brodu su bili i brat i sestra. Brat je nestao, a sestra je spasena. Radi se o 28-godišnjaku koji je prvi put u svom životu bio van Južne Koreje.

Među putnicima su bila i tri penzionisana radnika korejskog ministarstva unutrašnjih poslova u ranim šezdesetima. Prema dosadašnjim podacima jedan od njih je spasen.

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм