Užas u Indiji

Grupno silovanje gluvonijeme djevojčice: Teško povrijeđena oštrim predmetom bori se za život

  • Извор: СРНА
  • 12.01.2022. 18:18

Gluvonijema djevojčica višestruko je silovana i bačena na ulicu u blizini odvodnog kanala u gradu Alvar, u indijskoj državi Radžastan.

Silovanje se dogodilo kasno sinoć, ali je jedan prolaznik tek danas primjetio maloljetnicu koja se grčila od bolova.

On je pozvao policiju koja ju je hitno odvezla u lokalnu bolnicu.

– Saznali smo da je maloljetnica nestala iz obližnjeg sela Malakheda juče oko 16 časova. Obavijestili smo njene roditelje i oni su identifikovali svoje dijete – rekao je nadzornik policije Tedžasvini Gautam za indijsku novinsku agenciju IANS.

Ljekari su rekli da je djevojčica teško povrijeđena oštrim predmetom i da je u veoma teškom stanju – bori se za život na odjeljenju intenzivne njege.

Kako bi obezbijedila savremenu njegu i terapiju, policija je prevezla devojčicu u bolnicu “JK Lon” u gradu Džajpur, u istoj državi.

Djevojčicu liječi tim od sedam ljekara, među kojima su ginekolozi i plastični hirurzi. Policija traga za neidentifikovanim počiniocima i pregleda snimke nadzornih kamera, navodi “Sputnjik”.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.