Video postao viralan

Džipom provalio u crkvu kako bi se sakrio od demona koji ga "opsjedaju"

  • 16.01.2020. 16:37

Španac (35) uhapšen je prije nedjelju dana nakon što je svojim džipom probio drvena vrata crkve kako bi mogao da uđe unutra, tvrdeći da su ga opsjeli demoni i da samo tu može da se sakrije.

Jedna žena pomislila je da se radi o nesreći i prišla vozaču da vidi da li je dobro. Međutim, ovaj se izdrao na nju. Zapanjena gospođa, odmah je pozvala policiju, a on se nije obazirao i nastavio džipom da gura vrata, dok konačno nije ušao.

Vozio je između drvenih klupa i ukočio je pred oltarom. Izašao je i bio vidno zabrinut. Utom su pristigle hitne službe kojima je objasnio da su ga zaposeli demoni i da se samo tu oseća sigurno.

Odvezli su ga u bolnicu kako bi ga utvrdili da li je bio pod nekim opijatima. Kasnije se ispostavilo da je ovaj čudak vlasnik prodavnice kanabisa, koja se nalazi blizu crkve. To je legalno u Španiji, pa čak i ako se ispostavi da je konzumirao marihuanu neće ga teretiti zbog toga.

Uništavanje crkvene imovine i uznemiravanje ljudi je sasvim druga stvar. Lokalna zajednica je brzo reagovala na incident i pomogla svešteniku crkve da kupi druga vrata i oštećene klupe. Na svu sreću, tokom ovog bizarnog incidenta niko nije povrijeđen.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм