Prvi održan u Singapuru

Drugi sastanak Kima i Trampa početkom sljedeće godine

  • 20.10.2018. 17:15

Naredni samit američkog predsjednika Donalda Trampa i sjevernokorejskog lidera Kim DŽong Una najvjerovatnije će biti održan početkom naredne godine, rekao je danas višerangirani zvaničnik američke administracije.

Dvije strane razmatraju mogućnost drugog sastanka između Trampa i Kim DŽong Una nakon prvog održanog u junu u Singapuru. 

Američki državni sekretar Majk Pompeo izrazio je juče nadu da će se uskoro sresti sa svojim sjevernokorejskim kolegom Ri Jong Hoom kako bi "položili temelje za veliki korak naprijed" načinjen na samitu lidera po pitanju denuklearizacije. 

Pompeo je naglasio da mu je Kim DŽong Un prije dvije sedmice rekao da je posvećen održanju obećanja datih Trampu tokom njihovog prvog susreta. 

Pompeo se sa Ri Jong Hoom sreo na marginama Generalne skupštine UN u NJujorku u septembru. 

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.